Model PHB5
Charakterystyka:
• Zastosowanie: służą do pomiaru pH owoców
• Szeroki zakres pomiarowy oraz prosty i szybki sposób działania.
• Zapakowany w ochronny futerał chroniący przed uszkodzeniami i zabrudzeniem
Opis techniczny:
• Zakres: 0.0 ~ 14.0pH
• Odczyt: 0,1pH
• Dokładność: ±0.2pH
• Punkt kalibracji: pH 4,00; pH 9,18
Model PHB6
Charakterystyka:
• Zastosowanie: służą do pomiaru pH owoców
• Szeroki zakres pomiarowy oraz prosty i szybki sposób działania.
• Zapakowany w ochronny futerał chroniący przed uszkodzeniami i zabrudzeniem
Opis techniczny:
• Zakres: 0.0 ~ 14.0pH
• Odczyt: 0,1pH
• Dokładność: ±0.1pH
• Punkt kalibracji: pH 4,00; pH 9,18
ELEKTRONICZNY TERMOMETR-HIGROMETR OŁÓWKOWY
Opis techniczny:
• Zakres:
Temperatura: -10 ºC /14 ºF ~ 50 ºC /122 ºF
Dokładność: +/-1.0 ºC /1.8 ºF , 0 ºC ~50 ºC ºF (32 ºF ~122 ºF)